Relais San Lorenzo

Relais San Lorenzo by Adolfo Natalini Architetti

Close to the historical center of Bergamo Alta, surrounded by mountains, the San Lorenzo Relais reopened to the public in 2013 after a restoration and expansion directed by the studio Adolfo Natalini Architetti.

The architecture of the Relais is a dialogue between the contemporary and the past; the expansion of the building enhances and preserves some important archeological ruins visible in the breakfast room and underneath a transparent walkway along the front of the building.

Photo credit: Christos Drazos

Studio: Natalini Architetti

Read more

 

 

Ultimi

Tutte le categorie

The magic of the Egyptian Museum of Turin

A new design spot in Palermo

The everybody's dream
Get Credits in Continuing education for architects

Corsi on-line

Casa Museo Enzo Ferrari

Design ispirato all'ingegneria automobilistica.

1 CFP riconosciuto dal CNAPPC

Vai al corso

Lezioni in evidenza

Tutte le lezioni >>